Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Setkání vodních motoristů na Orlíku - pozvánka
 
      Tento víkend, tedy 6.-8.6.2003 pořádáme již třetí setkání vodních motoristů na Orlické přehradě. Pro ty z Vás, kteří mají o víkendu čas a chuť na Orlík přijet, uvádíme další informace.

 
Setkání proběhne v době od pátku 16,00 do neděle odpoledne. Přijet tedy můžete již v pátek. Ubytování je zajištěno ve zrekonstruovaných čtyřlůžkových bungalovech se dvěma ložnicemi vybavenými vlastní sociální buňkou, sprchou s teplou vodou, topením a jednoduchou kuchyňkou. Cena za ubytování činí Kč 245,- za osobu/noc, děti do 5ti let zdarma. K ceně je třeba připočíst spotřebovaná el. energie.

Na páteční večer je zajištěna krytá letní restaurace Koliba s nabídkou grilovaných masitých pokrmů nad ohněm. Kdo bude mít zájem, může využít pátečního večera rovněž ke spuštění lodi na vodu. K dispozici bude terénní vozidlo, kterým lodě do vody a z vody případným zájemcům přepravíme. Lodě budou kotvit po celou dobu setkání v hlídané maríně.

Na sobotní ráno je plánován příjezd ostatních účastníků setkání a nejpozději v 10,30 jdeme na vodu. Na programu je společný výlet na Orlík a Zvíkov spojený s obědem na místě podle situace. Večer společná zábava v Kolibě.

V neděli mohou zájemci možnost vyzkoušet čluny Valiant a motory Mercury. Na místě samém se samozřejmě můžete přihlásit do našeho lodního Klubu a získat řadu výhod.
V místě je k dispozici volejbalové hřiště, nohejbalové fotbalové hřiště, tenisové kurty, squash a bazén.

Pro členy Klubu je cena Kč 900,- a pro nečleny Kč 1.200,- na loď. Na místě je možno se do Klubu přihlásit. Cena obsahuje náklady na pořádání, spouštění a vytahování lodí a kotvení v době setkání.

Kapacita ubytování je max. 20 míst.

Příjezd: z Orlické přehradní hráze směrem na Klenovice, v Klenovicích vpravo na Trhovky a odtud 3 km ke Sporthotelu Trhovky.


Těšíme se na setkání s Vámi

www.lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>