Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Vodní sporty na brněnském výstavišti
 
      1.listopadu - Nemůžete se dočkat až zase budou dny volna a vypravíte se s přáteli k vodě? Trávíte volný čas sjížděním divokých vodních toků, plachtěním na jachtě nebo poznáváním podmořských krás?

 
Tak to si nemůžete nechat ujít Mezinárodní výstavu lodí a vodních sportů boat Brno, která proběhne 11. ? 14. 11. 2004 v Brně na výstavišti. Letos se uskuteční již 3. ročník.

Paralelně s výstavou boat Brno proběhne Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life a Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů pod názvem Caravaning Brno. První dva dny veletrhu SPORT Life jsou určeny obchodníkům a víkendové dny veřejnosti. Výstavy boat Brno a Caravaning Brno jsou veřejnosti k dispozici po celé čtyři dny.

A na co všechno se můžete těšit? Výstava boat Brno je opět situována do pavilonu Z a představí kompletní paletu vybavení a služeb, sahající od lodních sportů přes surfing, vodní lyžování a potápěčskou techniku až po oblečení, chartery, kluby a poradenství. Každoročně jsou tahákem luxusní jachty. Uvidíte lodě, které ještě nikdy nebyly v České republice prezentovány. Například Oceanis Clipper 473, Pershing 37 nebo Menorquin 120.


Zajímavé budou nejen exponáty vystavovatelů, ale i bohatý doprovodný program, který je připraven jak pro odborníky, tak laickou veřejnost. V centru dění výstavy bude i letos umístěn bazén vodních sportů o průměru 823 cm a hloubce 122 cm. Tato vodní plocha bude sloužit pro prezentaci nejrůznějšího vodáckého vybavení, a také se zde bude odehrávat většina doprovodných akcí. Těšit se můžete například na exhibici vodního rodea nebo ukázky záchrany na vodě i na souši pod taktovkou Vodní záchranné služby. Takže si určitě nezapomeňte vzít sebou plavky. Pro příznivce potápění je připraveno Potapěské fórum, které zahrnuje sobotní blok přednášek a projekcí s ukázkami v bazénu. Dále jsou připraveny nejrůznější přednášky, projekce a besedy o jachtingu.

Pavilony otevřeny: 10:00 ? 18:00 hod.
Vstupné:
celodenní 60,- Kč
zlevněné 30,- Kč
rodinné 150,- Kč

Srdečně Vás zveme k návštěvě

www.boat-brno.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>