Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Začala výstava Lodě Praha
 
      5. listopadu - Dnes v 10,00 začala na pražském výstavišti v bývalém Parku kultury výstava lodí. V pravém křídle Průmyslového paláce tak budou do neděle k vidění exponáty více než čtyřiceti vystavovatelů.

 
Na dnešní tiskové konferenci seznámil obchodní ředitel pořadatele Incheby Praha přítomné novináře s novinkami a vylepšeními Výstaviště. Mezi ně patří nové parkoviště a zřízení autobusové kyvadlové dopravy od metra Holešovice přímo do areálu Výstaviště. Křižíkovy pavilony, kde linka končí, se tak stávají atraktivním výstavním prostorem.

Výstava Lodě Praha vznikla díky spolupráci letos založené asociace výrobců a prodejců lodí a společnosti Incheba Praha. Díky neúnavné práci manažera výstavy, ing. Kubaly se podařilo úspěšně uspořádat první ročník podzimní pražské výstavy lodí.

Návštěvníci si mohou zítra a v neděli od 10,00 do 18,00 přijít prohlédnout otevřené lodě, nafukovací čluny, kajutové motorové čluny a to včetně říční obytné lodi Riverboat 26, která je novinkou letošního roku. Kromě motorových lodí jsou vystaveny kajutové plachetnice od brněnského Avar Yachtu a výstavní premiéru si odbývá trimaran Derek. Samozřejmě zde lze objednat za výhodných i charterový pobyt na příští sezónu.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>