Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Boat Brno bude letos větší?.tisková zpráva
 
      7.října - Změna životního stylu u nás v posledních letech přináší i změny při trávení volného času. Lidé dávají přednost sportům, které si dříve nemohli dovolit

 
nebo se naopak vracejí do přírody pod stany. Módní záležitostí se stále více stává dovolená strávená na luxusních jachtách nebo objevování podmořského světa. Pro tento zážitek nemusíte vlastnit jachtu ani potápěčské vybavení. Netradiční dovolenou zajistí renomované cestovní kanceláře, které nabízejí možnost plavby prakticky po jakémkoliv moři na světě. Potápěčská centra pak zajistí výcvikové kurzy s výstrojí jak pro začátečníky, tak zkušené potápěče.

Jak trávit volný čas se lze dozvědět ve dnech 10. ? 13. 11. 2005 na brněnském výstavišti, kde se již počtvrté uskuteční Mezinárodní výstava lodí a vodních sportů boat Brno. Tato jedinečná přehlídka stále oblíbenějšího životního stylu je připravována v těsné spolupráci s organizačním týmem boot Düsseldorf.

V pavilonu Z bude své výrobky a služby prezentovat přes 100 firem z 11 zemí světa. Opět bude k vidění kompletní paleta vybavení a služeb, sahajících od lodních sportů přes surfing, vodní lyžování, potápěčskou techniku až po oblečení, chartery a krásné luxusní jachty. Kromě prestižních exponátů organizátoři připravili bohatý doprovodný program zahrnující jachtařské fórum, přednášky či praktické ukázky potápění a vodních sportů přímo v bazénu. Na své si jistě přijdou i příznivci divoké vody při ukázkách rodea na kajacích.

Přijďte se k nám inspirovat?.

Otevřeno denně: 10:00 ? 18:00 hod
10. ? 13. 11. 2005
Vstupné:
celodenní: 60.- Kč
zlevněné: 30.- Kč
rodinné: 150.- Kč

www.boat-brno.cz

Mgr. Lenka Mendelová

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>