Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Soutěž o vstupenky na Vienna Boat Show
 
      17. října - Jak jste si na jiném místě našeho serveru mohli přečíst, chystá se letos ve středoevropském regionu další mezinárodní výstava lodí a lodních sportů, 1. ročník Vienna Boat Show. Naše společnost Lodě se stala jedním z partnerů výstavy, a tak kromě jiného máme pro Vás, naše návštěvníky, milý dárek.

 
Zúčastněte se naší ankety

V nejbližších době bude na našem serveru zveřejněna anketa, která bude obsahovat tři lehké otázky. Zodpovězte je a získejte zdarma V.I.P. vstupenky na Vienna Boat Show!


Proč jezdit do Vídně?

Protože ?Vídeň leží u moře? (motto výstavy). Teď ale vážně: důvodů by mohlo být jistě hned několik. Kromě vynikajícího sachru a pravého vídeňského řízku tím hlavním však pro loďaře asi bude, že nyní máme velkou mezinárodní lodní výstavu opravdu blízko. Kdo tedy doteď váhal vážit cestu do Paříže, Londýna nebo Duesseldorfu, má nyní podobnou výstavu opravdu doslova na dosah. K vidění tu budou všechny lodě známých značek jako Bavaria, Benéteau, Sunbeam, Elan, Grand Soleil, Ferretti, Nimbus, Sealine ale i Boesch. Kromě toho tu bude možno vybírat i z charterových nabídek a bohatého doprovodného programu .

Související odkazy:
http://www.viennaboatshow.at/besucher/partner.html

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>