Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Jak se stravovat zdravě a rychle nejen na dovolené?
 
      Jedná se o novinku, která má před sebou v dnešním uspěchaném světě velkou budoucnost - výrobek k okamžitému užití - ve světě se mu říká Ready to Cook.

 
Hotová zdravá jídla nejen na cesty:
Jídla jsou vyrobena bez konzervačních látek a barviv a jsou tedy vhodná pro všechny věkové skupiny, včetně dětí od jednoho roku. Nabídka obsahuje také bezlepkové varianty. Jídla se vyrábí podle tradičních receptur z kvalitních tuzemských surovin.
Vzhledem k dlouhé trvanlivosti, která dosahuje 24 měsíců, možnosti skladování při teplotách do 29°C, (krátkodobě až 60°C) praktickému cestovnímu balení a rychlé a snadné přípravě, se tyto výrobky stávají ideálním doplňkem na delší cesty, chatové pobyty, na dovolenou, do kempů a vůbec pro všechny, kteří mají na přípravu teplého jídla omezené možnosti nebo nedostatek času. Jídlo stačí ohřát a dodat k nim přílohu podle chuti.

Tyto výrobky nejsou dehydratované, potraviny jsou zachovány v původním stavu, takže jsou připraveny ke konzumaci ihned po ohřátí.
V každém balení se nachází dvě porce jídla. V sortimentu jsou také jídla jednoporcová a catering menu.

Jídlo je dodáváno celkem v patnácti provedeních, z nichž většinu tvoří české klasiky jako svíčková na smetaně, španělský ptáček, hovězí guláš, vepřové na žampionech, kuře na paprice a další.
Nechybí ale ani nízkokalorický pokrm zvaný Krotitel tuků.
Jídla zakoupíte na www.jidlo.snadno.eu.

Zde se také seznámíte s celým sortimentem a na těchto stránkách najdete spoustu dalších užitečných informací.

Jan Hotovec
EXPRES MENU s.r.o.
mobil: +420602790431 / tel:547217534
e-mail: h.hotovec@seznam.cz
www.jidlo.snadno.eu

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>