Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Sea Help - pozvánka na Boot Düsseldorf
 
      Máme pro vás připraveny veškeré informace o poskytovaných službách, cenách členství a základnách.

 
Rakouská společnost Sea Help, kterou naše firma v zemích Východní Evropy zastupuje, otevřela na konci roku 2011 novou základnu v Benátkách. Jedná se tak již o celkem desátou bázi v rámci Jadranu.

Sea Help v loňském, již 4. roce své existence opět meziročně zdvojnásobil počet svých členů, což dokazuje správnost nastoupené cesty společnosti orientované především na služby členům. Nabízí se sice určité srovnání se silničními asistenčními službami, ovšem s tím rozdílem, že z auta se dá jednoduše vystoupit, nikoliv však z lodě na Jadranu, kde je posádka v bouřlivém počasí vystavena živlům na milost a nemilost. O to větší je ovšem zodpovědnost, která na společnosti Sea Help leží.

Logickým důsledkem takového růstu počtu členů je proto rozšiřování základen. Tady ale je třeba hledět zejména na kvalitu. Jednotlivé základny proto přibývají po důkladném zvažování všech hledisek a zejména proškolení personálu. Jsme proto rádi, že můžeme oznámit otevření desáté základny.

V letošním roce můžete najít náš stánek na následujících jarních veletrzích: Boot Düsseldorf hala 11, stánek H13, Boot Tulln a Lodě na vodě. Máme pro vás připraveny veškeré informace o poskytovaných službách, cenách členství a základnách. Na veletrzích jsou poskytovány slevy na členství ve výši 10%!

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>