Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Povodí Moravy uspořádá pro veřejnost Den otevřených dveří na přehradách Bystřička a Opatovice
 
      Státní podnik Povodí Moravy uspořádá u příležitosti Světového dne vody na přehradách Bystřička a Opatovice Den otevřených dveří.

 
Zájemci budou moci s průvodcem nahlédnout do vnitřních prostor přehrady v sobotu 24. března 2012. Prohlídky začínají vždy v celou hodinu.

Vodní dílo Bystřička (okr. Vsetín): dne 24. března 2012, 08:00 -12:00 hod. (sraz na nádvoří u domku hrázného; správní budova vodního díla Bystřička)

Vodní dílo Opatovice (okr. Vyškov): dne 24. března 2012, 09:00 -14:00 hod. (sraz na hrázi pod domkem hrázného)

Průvodce podá výklad k jednotlivým zařízením a částem přehrady a zodpoví případné dotazy, které se k vodnímu dílu vztahují. Trasa povede v běžně nepřístupných místech pro veřejnost, proto je nutné dbát na vlastní bezpečnost a dodržovat pokyny pracovníků podniku. Návštěvníkům doporučujeme vhodnou obuv s neklouzavou podrážkou do vlhkého prostředí a vzhledem k nízkým teplotám v přístupových štolách i vhodné oblečení. Děti do 15 let věku se mohou prohlídek zúčastnit pouze s doprovodem dospělých.

Povodí Moravy s.p. upozorňuje na možnost úpravy programu v souvislosti s aktuálním vývojem počasí a dalšími nepředvídatelnými okolnostmi. Informace o případných změnách budou oznámeny na webových stránkách www.pmo.cz.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Veronika Slámová
tisková mluvčí
Tel.: +420 606 044 895
E-mail: slamova@pmo.cz

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>