Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Plavte se bezpečně v sezóně vodních sportů 2017
 
      Jarní kontrola lodí od SeaHelp

 
Je jedno, zda se jedná o naftové nádrže, zařízení na kapalný plyn nebo funkční plachty - když začne sezóna vodních sportů 2017, měla by být každá loď plně připravena . Proto nabízí SeaHelp svým členům a zájemcům na Istrii v maríně Veruda ve dnech 9. a 10. dubna a v Dalmácii v maríně Olive Island 12. dubna obsáhlé kontroly lodí z hlediska bezpečnosti. V průběhu probíhající sezóny by pak nemělo dojít k žádným nepříjemným překvapením.

Rozhodli jsme se provádět opravy v balíčku "tři v jednom dni" protože je důležité, abyste byli u kontroly přítomni na místě a mohli okamžitě rozhodnout o opravách. Soustředěním prací do jednoho dne šetříme Váš čas. Mnoho majitelů je již v dubnu u svých lodí a mohou jarní uvedení do provozu smysluplně doplnit, aniž by museli na různé kontroly jezdit pokaždé jednotlivě, což ušetří i náklady. Abychom zabránili nedorozuměním: přirozeně je možné si vybrat i jednotlivé položky z balíčku. Toto opatření není samozřejmě určeno jen členům SeaHelp, protože téma bezpečnosti se týká všech skipperů. Proto je tato nabídka přístupná i nečlenům. Členové však mohou profitovat z výhodnějších cen.

Skippeři, členové SeaHelp, kteří si kontrolu objednají v balíčku "tři v jednom", ušetří díky zvýhodněným podmínkám pro členy 97 EUR. Pak se i pro nečleny vyplatí přemýšlet o členství v SeaHelp, jelikož finanční výhody, které jsou skipperům navíc poskytovány, se nasčítají v průběhu roku do značných částek a ty mohou někdy přesáhnout i náklady na členství.

V maríně Veruda jsou kontroly naplánovány ve dnech 9. a 10. dubna. Marína, které leží na srdci blaho skipperů, nabízí 50% slevu na tranzitní kotviště pro všechny účastníky jarních kontrol, nezávisle na členství v SeaHelp. V maríně Olive Island obdrží tranzitní hosté na kotviště 20% slevu, zde se budou kontroly na přání vlastníků provádět 12. dubna.

Více informací naleznete na www.sea-help.eu/cs

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>