Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Pozvánka Sea Help na Boot Tulln
 
      Získejte cenné výhry v soutěži znalosti chorvatského pobřeží.

 

Při návštěvě stánku SeaHelp na výstavě v Tullnu od 7. do 10. března (hala 6, stánek č. 657) čekají na členy a jejich přátele cenné věcné výhry pokud se zúčastní a správně označí odpovědi v naší soutěži. Hlavní výhra, stylové elektrokolo Dinky S Varaneo v ceně téměř 1900,-? (přesná cena 1890,-?) připadne pak tomu, kdo se na chorvatském pobřeží vyzná obzvláště dobře. Elektrokolo je vybaveno akumulátorem Samsung o kapacitě 560Wh a dokáže svého majitele dovézt i k docela vzdáleným cílům. Výhodou tohoto modelu je, že jej lze velmi snadno složit. Dalšími cenami jsou např.: fitnesnáramky od Garminu a poukázky od výrobce dronů DJI.

Už na Boot Düsseldorf se soutěž setkala s mimořádným zájmem a stala se středem mnoha diskuzí, ovšem samotné vyplňování soutěžních lístků se nakonec neukázalo jako úplná hračka. Pouze cca 40% soutěžících nakonec zakroužkovalo správné odpovědi. Bude tedy zajímavé porovnávat, kdo zná chorvatské pobřeží lépe: návštěvníci Boot Düsseldorf nebo Boot Tulln? V každém případě lze doporučit před návštěvou veletrhu ještě jednou nastudovat náš průvodce revírem.

Návštěva stánku SeaHelp se však vyplatí i tak. Naše nabídky pojistných smluv dokázaly již v minulosti mnoha skipperům ušetřit značné prostředky za jejich koníček. Značnou výhodou pro pojištěné je zákaznická podpora na našich základnách. Máte-li proto o naši nabídku zájem, doporučujeme vám rovnou přinést s sebou data k lodím, aby nabídka mohla být zpracována co nejpřesněji. Nabídku zájemci obdrží buď přímo na stánku nebo pak bezprostředně po veletrhu.
Na našem stánku se rovněž od představitele Mariny Olive Island můžete informovat ohledně možností kotvení a dalších služeb, které marína poskytuje. Připomínáme, že Olive Island Marina byla v minulosti již několikrát odbornou komisí vybrána jako nejhezčí malá chorvatská marína.

Členové a přátelé jsou na stánek však zváni i jen tak na slovo. Využijte proto náš stánek i jako prostor pro odpočinek při náročném výstavním dnu a nechte se informovat o nabídkách a službách naší asistenční služby.

Petr Zajíček

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>