Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Praktická zkouška na řidičák VMP s rychlým kurzem
 
      Pro zájemce, kteří již na lodi v roli posádky strávili mnoho hodin a svým schopnostem věří, jsme připravili speciálni nabídku, jak získat osvědčení o praktické zkoušce pro Státní plavební správu.

 

Jedná se o velmi zkrácenou formu kurzu, kde si sjednotíme pojmy tak, aby odpovídaly požadavkům zkoušky a projdeme společně všechny body, které jsou u následné zkoušky vyžadovány a opravíme případné chyby. Program je nastaven tak, aby každý měl možnost se přesvědčit, že veškerou činnost na palubě bez problémů suverénně zvládá. Po tomto minikurzu následuje samotné přezkoušení, které je poté vlastně již pouhá formalita.

Tento produkt nabízíme jak pro motorové lodě, tak pro plachetnice na Orlické a Kamýcké přehradě. Termín je potřeba domluvit individuálně. Maximální počet účastníků pro zkoušky na plachetnici jsou tři, pro motorovou loď pět.

Základní cena na osobu je 500,-+DPH (605,-) za přípravu a 1.487,60 + DPH (1.800,-) za zkoušku. Nájem lodě je 826,44,-+DPH (1.000,-) a pohonné hmoty podle skutečné spotřeby. Nájemné lodě a pohonné hmoty se rozpočítají mezi účastníky.

Objednávat můžete na petr@lode.cz nebo 602325965.

lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>