Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Boot Tulln 2023
 
      Rakouská výstava lodí / Boot Tulln je každoročním místem setkání milovníků vodních sportů v Rakousku krátce před začátkem sezóny.

 
360 vystavovatelů zde představí motorové čluny, plachetnice, luxusní jachty, elektrické čluny, kánoe & kajaky, vodní atrakce a potápění, dovolenkové destinace, lodní chartery a spoustu doplňků. SeaHelp je opět na místě a představuje kompletní nabídku svých služeb. Noví členové ušetří na veletrhu deset procent.

Rakouská výstava lodí - Boot Tulln je nejen oblíbeným místem setkání milovníku moře a vodních sportů ale také i přehlídkou novinek na trhu: Baotic Yachting představuje motorovou loď roku De Antonio 36, Top Yacht zde poprvé představí Centurion FI25, Benéteau GT41 nebo Sea Ray Sundancer 320. Největší vystavenou plachetnicí je Hanse 510.

Sea Help představí své služby v hale 6 / stánek 652

Největší evropská asistenční služba služba pro rekreační lodě SeaHelp, má již tradiční zastoupení na tomto veletrhu v hale 6 / stánek 652. "Jsme velmi rádi, že se rakouská výstava lodí /Boot Tulln konečně opět koná od 2. do 5. března 2023 a představujeme celou naši nabídku služeb na rakouském veletrhu v srdci Evropy," říká výkonný ředitel SeaHelp Wolfgang Dauser.

"V Evropě je v současnosti 31 základen s 34 výkonnými a speciálně vybavenými záchrannými čluny: na německém pobřeží Baltského moře, v Chorvatsku, Slovinsku, na italském pobřeží Jaderského moře, na Baleárských ostrovech, na Costa Brava, v Nizozemsku a na Jezeře Garda," říká Wolfgang Dauser.

Také na stánku: Právní poradenství pro členy SeaHelp od právníka Floriana Dausera LL.M.

Nabízíme kompetentní profesionální poradenství ve všech oblastech, na základnách SeaHelp a ve všech záležitostech rekreační plavby, stejně jako nejnovější pojistné produkty SeaHelp.

Kromě toho právník Florian Dauser LL.M. bude k dispozici na stánku SeaHelp pro informace a dotazy členů. Florian Dauser pracuje jako právník ve špičkové vídeňské advokátní kanceláři Fellner Wratzfeld und Partner (fwp), specializuje se na lodě a jachty a pro Sea-Help již napsal několik článků na téma právo a vodní sporty.

Pro nové členy: navštivte stánek, staňte se členem a ušetřete deset procent!

Každý, kdo se na veletrhu rozhodne uzavřít členství v SeaHelp, ušetří na ročním poplatku neuvěřitelných deset procent. Kromě toho mohou návštěvníci Boat Show na stánku SeaHelp zdarma získat aktuální vydání magazínu Sea Help, plného novinek pro nadcházející sezonu.
Otevírací doba: čtvrtek 2. března až neděle 5. března 2023 od 10 do 18 hodin

Ceny vstupného: dospělí: 14 eur, seniorská a studentská vstupenka: 12 eur, vstupenka pro mládež (6-15 let): 3 eura, děti do 6 let: vstup zdarma, skupinová vstupenka (od 20 osob): za osobu 12 eur
Další informace a zlevněné vstupenky na: www.boot-tulln.at

Autor: Matthias Müncheberg

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>