Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Získejte vstupenky na Sport Prague
 
      Protože se termín výstavy Sport Prague nezadržitelně blíží, v průběhu měsíce února začneme co nejdříve na našem serveru rozdávat vstupenky. Jakým způsobem je bude možno získat?

 
V nejbližších dnech zahájíme sérii vědomostních soutěží, zaměřených samozřejmě hlavně na lodě. Díky naší spolupráci s pořadateli veletrhu, společností Terinvest, bude moci každý, kdo se zúčastní, získat dvě vstupenky a to na všechny sekce největšího sportovního veletrhu v České republice, jehož novou sekcí v tomto roce bude ?Dovolená v karavanu a na lodi?a který otevře své brány pro první návštěvníky dne 7.3. v 9,00.

Vstupenky tedy nekupujte, máme jich pro Vás dost. Kdo a jak tedy vstupenky získá? Nejjednodušším způsobem bude registrace k odběru novinek. Vstupenky získá každý, kdo se od tohoto okamžiku do termínu zahájení výstavy k jejich odběru zaregistruje. Tady ovšem pozor, v tomto případě je bezpodmínečně třeba, abyste poslali zároveň e-mail na adresu vstupenky@lode.cz s Vaší poštovní adresou. Kromě toho budou za účast v anketách a při nákupech na Yachtshopu. V současné době jednáme i o dalších věcných cenách. Informace budeme zveřejňovat průběžně.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>