Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Plavby
Podzimní klubové setkání vodních motoristů ? odsolení motorů
 
      Na samotný závěr letošní sezóny připravujeme opět setkání pro příznivce vodního motorismu. Termín byl stanoven na 10.-12. října ve Sporthotelu Trhovky.

 
V pátek je na programu jako už tradičně společná zábava a kdo přijede včas, může ještě stihnout dát loď na vodu. V sobotu ráno dáme na vodu zbylé lodě a budeme jezdit. Orlík je kvůli letošnímu suchu zase jiný, než jste byli dosud zvyklí, takže teď uvidíte nad sebou ještě vyšší a strmější břehy. Vzhledem k dostatečné hloubce vody se ale nemusíme obávat mělčin.
Večer jdeme samozřejmě .. no jako obvykle. Kdo budete mít nějaké zajímavé fotky nebo video z léta, určitě vezměte s sebou! Je možné i zorganizovat krátkou prezentaci Vaší letní expedice nebo nás můžete lákat s sebou na příští sezónu!

V neděli je na programu ještě projížďka a pak podle potřeby odjezd. Po celou dobu je možno se stravovat v restauraci Sporthotelu. Připomínám, že na chatičkách není možnost vaření a k dispozici je pouze varná konvice a základní nádobí.

Novinkou letošního podzimu jsou ovšem zcela nové zděné chatky přímo nad tenisovými kurty s výhledem na jezero, kde je možné ubytování 4-6 osob na velmi dobré úrovni. Doporučuji. Stání lodí je zajištěno v maríně Trhovky.

V tuto chvíli jen doufáme, že nám do 10. října ?neuteče? voda tak dolu, že manipulace s loděmi nebude vůbec možná. Proto Vás prosím o pochopení v případě, že budeme muset setkání z důvodu nemožnosti spouštění a zejména vytahování lodí zrušit. Všichni budete samozřejmě v případě jakýchkoli změn včas informováni prostřednictvím našeho serveru!

Rezervace a informace:

Petr Zajíček lode@lode.cz 602 325 965
Alois Diener /správce Sporthotelu/ 606 931 820
Martin Chrást /organizátor/ 602 792 929

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>