Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
O Pohár Poštovní spořitelny
 
      22. června - Ve spolupráci s Poštovní spořitelnou, která se v českém jachtingu angažuje již několikátým rokem, jsme pro Vás letos připravili ojedinělou možnost zrychlit Vaši loď a posunout tak výkonnost podstatně dál.

 
Cestou, jak toho s námi dosáhnout je zúčastnit se celostátní pohárové soutěže a budete automaticky zařazeni do hodnocení soutěže o ?Pohár Poštovní spořitelny?. A samozřejmě vyhrát.

O co jde

Poštovní spořitelna ve spolupráci s naší agenturou vyhlašuje soutěž pro všechny posádky LT Q, C a 420 o opravdu velké ceny. Letos se na bedně stát opravdu vyplatí. Zúčastňujte se a co nejlépe se umisťujte v Pohárových závodech celostátní pohárové soutěže dle CTL vypsané pro Vaši LT (Q,C,420) a pokud se umístíte do 3. místa v konečném pořadí žebříčku ČSJ budete mít nejen obdiv Vašich soupeřů ale navíc získáte ještě značkový spinakr / u LT Q hlavní plachtu. To ale není všechno. První dva v pořadí navíc získají od Poštovní spořitelny prize money ve výši 10.000,- a 5.000,- Kč, které můžete opět třeba použít pro nákup kvalitnějšího materiálu pro následující sezónu. Třetí v pořadí získává plachtu. Ujeďte Vašim soupeřům!

To není ovšem všechno

Poštovní spořitelna a Lodě, s.r.o. připravily program pěti závodů, na kterých budou přítomni jejich zástupci. Na těchto závodech budou tak navíc rozdány hodnotné ceny pro vítěze a organizována regata party.


Seznam závodů:

23.-24.6.
Orlík - Velký Vír
30.6.-1.7.
Lipno - YC Černá
5.-8.7.
Lipno - YC Černá
15.-16.9.
Nové Mlýny - YC Dyje
13.-14.10.
Praha - ČYK

Slavnostní vyhlášení soutěže o ?Pohár Poštovní spořitelny? se uskuteční 14.10. v Praze v budově ČYK při příležitosti vyhlášení výsledků závodu O primátorský štít.


Ještě váháte? Čtěte dál:

Na výše jmenovaných závodech nebudete muset u uvedených LT platit za startovné třeba ani korunu! Jak to? Stačí přijít do Competitors Info Space stanu Poštovní spořitelny, kde se osobně nebo Vaši rodiče či zákonní zástupci prokážete vlastnictvím účtu u Poštovní spořitelny. Po odjetém závodě budou peníze za startovné jednoduše připsány na tento účet ve lhůtě dané administrativními postupy. Platí přitom pravidlo, že na prvním závodě této série,tzn. na přehradě Orlík dostanete na účet připsáno 100% jeho výše. U každého dalšího závodu budete mít nárok na refundaci 50% startovného.

Co ale dělat, když nejsem já, ani nikdo z rodiny klientem Poštovní spořitelny a přesto mám zájem o náhradu startovného? Na výše vyjmenovaných závodech budou přítomni pracovníci Poštovní spořitelny, kteří Vám účet rádi založí a Váš nárok na úhradu / částečnou úhradu startovného samozřejmě ihned přiznají. (Založení účtu nepodléhá žádným zřizovacím poplatkům ani povinnným počátečním vkladům.)

Jsou nějaká omezení?

Ano. Tato soutěž je určena všem posádkám LT Q, C a 420 a to do dosažení věku 22 let v letošním roce. Znamená to tedy, že ačkoli jste třeba 22. narozeniny slavili již letos v lednu, jste v soutěži vítáni.
Refundace startovného se vztahuje pouze na závody výše uvedené v seznamu.
Do závěrečného vyhodnocení budou zařazeny všechny posádky uvedených LT, které budou uvedeny v žebříčku ČSJ. Ceny a prize money získají posádky na prvních třech místech absolutního pořadí. Nebudou tedy hodnoceny zvlášť posádky dívčí a smíšené. Prize money lze podle pravidel soutěže připsat pouze na účet vedený u Poštovní spořitelny. Pokud tedy výherce, resp. zákonný zástupce nebude jeho vlastníkem, nebude možné prize money předat, výherce v takovém případě obdrží pouze hmotné ceny, které budou jeho umístění odpovídat.


Další informace najdete na www.lode.cz a na www.i-space.cz

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>