Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
Refundace startovného z Nových Mlýnů 24.-25.5.08
 
      Omlouváme se všem novým zájemcům o refundaci startovného na závodech zařazených do seriálu Yachting Space 08 - O pohár Poštovní spořitelny za potíže, které při zakládání nových účtů vznikly.

 
Nadále platí, že účet může být vedený na kteréhokoli člena rodiny závodníka, účty jsou zřizovány zdarma. Stávající majitelé účtů Poštovní spořitelny dostanou startovné standardně připsané na nahlášené účty.

Vzhledem k potížím, které vznikly při zakládání nových účtů, dojde ke zpoždění výplaty refundace startovného novým zájemcům. Prosíme tudíž všechny o trpělivost, v tuto chvíli věc vyřizujeme.

Všichni noví zájemci, kteří chtějí refundovat startovné a účty nemohli na místě založit tedy mají následující dvě možnosti dalšího postupu:

1/ na kterékoli poště v ČR založte účet s poznámkou Yachting Space 08 a po obdržení čísla účtu nám jej zašlete spolu se jménem závodníka a výší startovného do naší redakce na lode@lode.cz. Peníze Vám poté budou zpravidla do 14 pracovních dnů připsány na tento účet.

2/ na kterémkoli dalším závodě zařazeném do seriálu Yachting Space 08 - O pohár Poštovní spořitelny (nejbližší termín 28.-29.6.08 Lipno) si účet založit. Startovné Vám bude připsáno zpětně.

Těšíme se na shledanou na dalším závodě seriálu Yachting Space 08 - O Pohár Poštovní spořitelny.

lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>