Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SPORT Life
 
      V termínu 14. ? 17. listopadu 2002 proběhne na brněnském výstavišti Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life. Letos to bude jeho první ročník a určitě je přínosem podpora, kterou mu udělil Český olympijský výbor.

 
Samostatnou součástí sportovního veletrhu v Brně je přehlídka lodí a vodních sportů s názvem ?boat Brno?. Ta je připravována v úzké spolupráci s realizačním týmem veletrhu ?boot Düsseldorf?, který organizuje veletržní německá správa Messe Düsseldorf. Navíc odbornou garanci veletrhu poskytuje renomovaný časopis Yachting Revue.

boat Brno se koná ve dnech 14. ? 17. listopadu, přičemž všechny čtyři dny jsou určeny pro širokou veřejnost. Ta se již nyní může těšit na jedinečnou přehlídku lodí a vodních sportů.

Přestože do zahájení veletrhu zbývají pouhé 2 měsíce, zájem nových vystavovatelů registrujeme každý den. Na začátku září bylo přihlášeno 35 vystavovatelů s obsazenou výstavní plochou 1.500 m2, přičemž 1/3 z celkového počtu přihlášených firem je ze zahraničí. Namátkou můžeme uvést některé z přihlášených vystavovatelů: Avar-Yacht, Bavaria Boote, Česká lodní doprava s.r.o., Gulliver Agency s.r.o., Hippo Invest Group (Rio Boats), Imramovský Marine s.r.o., Lodě Radek Mašín s.r.o., Montan Maritime Program, Moravyacht, Petuelli Boote, Prinz Slovakia, TPS Centrum. S mnohými dalšími firmami jsou organizátoři stále v jednání, pro příklad uveďme Diamond Marine atd.

Boat Brno se na brněnském výstavišti představí v samostatném moderním pavilonu ?B?, který má celkovou hrubou výstavní plochu 6.800 m2. Ostatní segmenty veletrhu SPORT Life (Cyklistika, Indoor & Outdoor, Fitness, Street sporty) budou umístěny v sousedních pavilonech. Výhodou pavilonu B je nejen jeho světlá výška 18 m, ale i stálý mostní jeřáb. Tyto skutečnosti ocení zejména vystavovatelé, kteří chtějí návštěvníkům představit svůj kompletní sortiment včetně velkých lodí.

Veletrhu se aktivně zúčastní také svazy, asociace, lodní třídy, kluby a závodní týmy, což zaručuje pestrost a široký záběr akce. Český svaz jachtingu, Česká asociace námořního jachtingu a Česká windsurfingová asociace připravuje v rámci doprovodného programu seminář ?Jachtařské fórum?. Závodní tým ProYachting Team nebude na boat Brno zastoupen pouze posádkou, ale i svou závodní lodí Thompson T830. Již teď víme, že v pavilonu B bude představeno minimálně 30 lodí.

Záměrem organizátorů je vybudovat prestižní akci, která se zařadí mezi renomované evropské loďařské veletrhy. K návštěvě veletrhu jsou zváni cíleně všichni zájemci nejen prostřednictvím zahraniční zastupitelské sítě BVV, ale také prostřednictvím inzerce a PR článků v odborných i všeobecných médiích. Pro letošní rok jsou oslovovány především okolní státy, tj. Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rakousko.

BVV

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>