Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Pozvánka na Boat Brno
 
      Již tento čtvrtek se otevřou brány brněnského výstaviště kde bude slavnostně zahájen první ročník výstavy Boat Brno, který se koná pod záštitou mateřské společnosti, Messe Düsseldorf, pořadatele známého středoevropského veletrhu Boat Düsseldorf.

 
Ačkoliv půjde teprve o první ročník, pořadatelé předpokládají, že tímto budou položeny základy tradice. Vizí, která vznik tohoto veletrhu provází, je vytvoření významného veletrhu lodí pro východní Evropu ve formátu odpovídajícím významu a velikosti Brněnského výstaviště.

U zrodu takovéto významné akce jsme samozřejmě nemohli chybět, a tak jsme nový veletrh podporovali a podporujeme jak jen můžeme. V letošním roce, jakkoli se jedná o první ročník výstavy, se pořadatelům podařilo zaplnit 71 vystavovatelem celou halu B výstaviště! To je přece pěkný příslib do budoucna!

Mezi vystavovateli nechybí žádné z významných firem, které se na našem trhu lodí již etablovaly a navíc zde vystavuje mnoho nových a také zahraničních společností. Výjimkou nebudeme ani my, Váš server lode.cz. Náš stánek, který má číslo 2, naleznete v hale B na rohu u vchodu.

Srdečně Vás tedy zveme k návštěvě veletrhu a především na náš stánek, kde kromě prezentace našeho serveru budete mít možnost také zakoupit literaturu s lodní tematikou a seznámit se s nabídkou zboží internetového obchodu Yachtshop.cz. Připomínám, že veletrh trvá od čtvrtka do neděle. Těšíme se na Vás!

Petr Zajíček - redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>