Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
CARAVAN SHOW & YACHT SHOW 2003
 
      2.ročník specializované výstavy jachet a karavanů.Termín konání: 31. 10. ? 2. 11. 2003,místo konání: Výstaviště Praha, Praha 7- Holešovice - Průmyslový palác, počet vystavovatelů: 52, výstavní plocha: 4.500 m², zúčastněné státy: Česká republika, Slovenská republika, organizátor: INCHEBA PRAHA spol. s r.o., Garanti veletrhu: Jiří HUMPL, Marek KUBALA

 
Otevírací hodiny: 10:00 ? 18:00 hod, 10:00 ? 17:00 hod ? neděle
Vstupné: 50 Kč plné vstupné, 25 Kč zlevněné vstupné
Katalog: 30 Kč

Kontaktní informace:
http://www.yacht-caravanshow.cz, j.humpl@incheba.cz

Pořádáno společně s výstavou
LOVECKÉ A SPORTOVNÍ ZBRANĚ 2003
YACHT SHOW & CARAVAN SHOW 2003
? nechceme, abyste byli jen spokojeni, chceme, abyste byli nadšeni!

Základní oborové členění 2. ročníku specializované výstavy karavanů, jachet, příslušenství a doplňků je tvořeno dvěma hlavními nosnými tématy, které jsou obsaženy v samotném názvu veletrhu.
Pro YACHT SHOW jsou to především motorové i nemotorové lodě, čluny, lodní motory a příslušenství, vodní sporty ? windsurfing, rafting, dále obuv a oblečení, chartery a dovolená.
Pro CARAVAN SHOW jsou to pak obytné automobily a přívěsy, díly obytných vozidel, vybavení a příslušenství, stany a stanové přístřešky, doplňky a camping.

Výstava se stejně jako v loňském roce uskuteční na Výstavišti Praha, v Praze 7- Holešovicích, a to ve dnech 31. 10. ? 2. 11. 2003. Návštěvní hodiny pro veřejnost jsou denně od 10:00 ? 18:00hodin.

Projekt YACHT SHOW & CARAVAN SHOW je odlišný od mega-funkčních sportovních akcí. Profiluje se jako pravidelný podzimní veletrh, na němž kvalita převyšuje kvantitu. Ve třech dnech od pátku do neděle budeme odborníkům, obchodníkům a dalším zájemcům prezentovat vše co souvisí s vodním a campingovým vyžitím.

NOMENKLATURA YACHT SHOW 2003

Motorové lodě, jachty * Plachetnice * Nafukovací čluny * Lodní motory a příslušenství * Vybavení a příslušenství pro lodě a čluny * Navigace * Přívěsy pro přepravu lodí * Přístaviště, Kotvení lodí * Potápění, Vybavení a potřeby, Technika * Windsurfing, Surfing, Kitesurfing * Rafting * Kanoistika * Chartery a dovolená * Oblečení a obuv pro vodní sporty * Pojištění * Leasing * Kluby a organizace * Vzdělávání a poradenství * Ostatní

NOMENKLATURA CARAVAN SHOW 2003

Obytné automobily * Obytné přívěsy a návěsy * Díly obytných vozidel * Výbava pro karavany * Přívěsy sklápěcí, skládací, stanové * Příslušenství a vybavení karavanů * Pojištění * Leasing * Camping, výbava pro pobyt v přírodě * Stanové přístřešky * Stany a stanování * Vybavení kempů * Kluby a organizace * Automobily * Ostatní

V rámci výstavy se bude prezentovat více než 50 vystavovatelů na výstavní ploše Průmyslového paláce, která čítá 11.000m2.

Pro zpestření programu jsou pro veřejnost připraveny soutěže o zajímavé ceny. Návštěvníci se mohou těšit na přívěs, plachtu před karavan, nebo zájezd pro 2 osoby do Špindlerova Mlýna.

? dar povznést se nad náš všední svět má jen málokdo. Jen málokdo se dokáže vydat svobodným a nekonečným prostorem NĚKAM.

Incheba Praha

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>