Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
ProfiBazar ? nový produkt na www.lode.cz
 
      Ode dnešního dne Vám začíná sloužit ProfiBazar. Jde o produkt, který umožňuje profesionálním prodejcům komplexně představit prodávanou loď. Zákazník má usnadněnou orientaci v nabídce tím, že všechny nabídky jsou stejně strukturovány.

 
Každou nabídku je možno doprovodit až šesti fotografiemi, jejichž rozkliknutím získáte fotografii většího formátu, a tak si můžete snadno udělat konkrétní představu o nabízené lodi. Pokud se Vám nabízená loď bude líbit, můžete kontaktovat příslušného prodejce, jehož adresu, telefon a email naleznete v zápatí každé nabídky. Prodejce, který se Vám takto představí spektrem nabízených lodí si pak můžete třeba i sami vybrat pro zprostředkování prodeje Vaší lodě.

Zavedením ProfiBazaru však nekončíme s provozem našeho tradičního ?Lodního bazaru?. Ten však je určen výhradně pro bezplatnou soukromou inzerci. Zde však poměrně často vyvstávala složitá situace v případech, kdy nás oslovovali prodejci s tím, že chtějí inzerovat své lodě a v ?Lodním bazaru? to nebylo možné. Proto jsme se uchylovali ke kompromisům, kdy v záhlaví inzerátu stálo sdělení ?Placená inzerce?. Od tohoto okamžiku je však již situace vyřešena a veškeré nabídky profesionálů tak naleznete v ProfiBazaru. Nelze ovšem vyloučit, že někteří ?šedí? dovozci použitých motorů a lodí se budou nadále skrývat pod stále novými emaily a telefonními čísly a budou tak své inzeráty podávat jako neplacené. My samozřejmě situaci sledujeme ale tomuto jevu zcela zabránit nedokážeme. Takovéto chování ovšem jasně vypovídá o serióznosti dovozce. Kde má pak teprve kupující nějakou jistotu, že mu bude poskytnut záruční servis, že v případě problému s přihlašováním lodě na SPS dovozce zvedne původní telefonní číslo? Tato zklamání a nezřídka nemalé finanční ztráty lze minimalizovat jedině nákupem u firem, které mají zájem na trhu dlouhodobě vytvářet svou seriózní image. Jak je najít, to už je na každém z nás. Jedním z prvních odlišovacích prvků může být právě náš nově zaváděný ProfiBazar.

Přeji Vám tedy dobré koupě lodí a vždy jen skvělou zábavu při plavbě na vodě a doufám, že náš ProfiBazar Vám bude dobrým pomocníkem!

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>