Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Zadar: Marina Dalmacija získává ještě 300 míst na břehu
 
      V tomto roce bude do zadarské mariny Dalmacija investováno asi 2,5 milionu Eur, a to do vybudování asi 300 míst na břehu a do sanace stávajících garáží.

 
Výstavbou nových míst na břehu se budou návštěvníci moci dostat na svoje lodi po schodech přes ponton, samotná výstavba poskytne četným uživatelům kvalitnější nabídku. Své lodě budou tak moci dopravit po moři a nejen po cestě jako dosud. Kromě toho marina doufá, že tato nová místa na břehu budou pro návštěvníky v každém případě zajímavá, protože sama marina se nachází jen několik kilometrů od nové dálnice.

Zadarská župa už delší dobu pociťovala nedostatek stání pro lodě, takže se zvýšeným počtem těchto možností umožní majitelům menších lodí používat míst na břehu v průběhu celého roku. Avšak kromě zvýšení vlastních kapacit uvítá marina Dalmacija nadcházející sezónu v novém rouchu. Obnovou stávajících garáží se upraví celý prostor a počítá se i s úpravou dalších ?detailů?, jako se zahradní úpravou, úpravou chodníků a pěších stezek a obnovou sanitárních zařízení.

Kontakt:

Turistické sdružení Zadarské župy
Sv.Leopolda B.Mandiča 1, 23000 Zadar
Tel: +385 23 315 316
e-mail: tz-zd-kn@zd.tel.hr
www.zadar.hr

Marina Dalmacia
E.Kotromanič 11/1, 23000 Zadar
Tel: +385 23 393 731
e-mail: marina@marinadalmacija.hr
www.marinadalmacija.hr

Turistické sdružení Zadarské župy

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>