Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Lodě na vodě
 
      Letos už v pořadí třetí předsezónní setkání vodních motoristů se bude konat opět na Orlické přehradě. Všechny příznivce lodí zveme na víkend 28.5. ? 30.5 na Trhovky.

 
Letošní setkání dostalo název ?Lodě na vodě? a je zaměřeno na seznámení odborné veřejnosti s novinkami v oblasti motorových lodí. Na akci přislíbili účast významní dovozci a prodejci lodních motorů a lodí a to od nafukovacích člunů až po rodinné říční lodě. K vidění budou tedy lodě firem Aquamarine, Quicksilver, Valiant, Sacs, Brig, Regal, Zodiac, Gommonautica, motory Mercury a Honda Marine.
V pátek po spuštění lodí na vodu a jejich ukotvení v maríně je večer na programu setkání ve Sporthotelu Trhovky, který je již tradičně partnerem této akce. V sobotu a v neděli budou lodě a prodejci k dispozici veřejnosti pro zodpovězení všech otázek s možností si v praxi lodě a motory vyzkoušet.

V sobotu večer je pro nás rezervována vinárna. Na večer byli pozváni na besedu zástupci Státní plavební správy, bohužel však pozvání nepřijali. Takže nám zbývá volný večer. Určitě si to užijeme.
Ubytování návštěvníků je možné v bungalovech Sporthotelu. Návštěvníkům doporučujeme, aby si je rezervovali předem u správce, p. Dienera na tel.:606931820. Cena za osobu a noc je v bungalovu ekonomické kategorie 245,-/noc + 15,- poplatek Obecnímu úřadu. K ceně se dopočítává spotřebovaná el. energie a podle přání úklid. V bungalovech o kategorii výše stojí ubytování 1.500,- za bungalov pro 4-6 osob plus poplatek za osobu Úřadu. Pokud přijedete s lodí, není problém se spouštěním a kotvením.
A jak se na Trhovky dostanete (klikněte zde pro mapu)? Z hráze Orlické přehrady se vydáte směrem na Hřebeny (cca 3km), kde na křižovatce odbočíte vpravo směrem na Klenovice a po cca 2 km přímo v obci Klenovice odbočíte opět vpravo na Trhovky (3 km). Sporthotel je umístěn přímo u silnice vlevo a tady je možno také zaparkovat i s lodí.

Těšíme se na setkání s Vámi.

www.lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>