Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Queen Mary 2 - nejbezpečnější místo v Aténách?
 
      13.srpna - Krátce před začátkem olympijských her se do Atén sjížděli světové osobnosti. Bývalý americký prezident a otec toho současného George Bush přijel se svou rodinou již v pondělí a stejně jako ostatní VIP si našel ubytování na moři.

 
Místo kotvení luxusní jachty řeckého miliardáře Spyrose Latsise, která se stane jeho sídlem, však nebylo z bezpečnostních důvodů upřesněno. Také filmové hvězdy z Hollywoodu Julia Robertsová, Jack Nicholson a George Clooney se rozhodli podpořit sportovce bojující o olympijské medaile. Jejich jachty kotví v přístavu v Pireu.

Nejluxusnější ubytování si zajistili prezidenti, ruský Vladimir Putin a francouzský Jacques Chirac. Společně s dalšími prominentními osobami jsou na luxusní lodi Queen Mary 2. Cena za jednu noc na současném největším plavidle světa stojí od 750 do 2000 eur.
Podle očekávání odmítli američtí basketbalisté bydlet v olympijské vesnici a zvolili si za svůj tábor Queen Mary 2. Největší dopravní lodˇ světa si vybrali členové čtvrtého Dream Teamu nejen kvůli pohodlí, ale i bezpečnosti. Předpokládá se tedy, že Queen Mary 2 bude díky přítomnosti stovek vojáků, policistů i agentů, nejbezpečnějším místem v Aténách.

ČTK

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>