Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Navštivte veletrh FOR CARAVAN 2012 poslední březnový víkend v pražských Letňanech!
 
      Již tradičně se v březnu koná jarní výstava obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN.

 
Milovníci karavaningu jistě ocení největší výstavní halu PVA Letňany plnou zbrusu nových obytných automobilů a přívěsů značek jako například ADRIA, BÜRSTNER, CARTHAGO, CONCORDE, DETHLEFFS, EIFELLAND, ELNAGH, EUROTRAIL, FENDT, FRANKANA, FRANKIA, HOBBY, HYMER, GIOTTILINA, CHALLENGER, KNAUS, LAIKA, MERCEDES, MILLER, MOBILVETTA, NIESMANN + BISCHOFF, ORANGECAMP, PILOTE, P.L.A., RAPIDO, STERCKEMAN, SWIFT, TABBERT, T.E.C., WEINSBERG aj. Všem zájemcům vystavovatelé představí nové modely karavanů a obytných automobilů na příští sezónu. Logicky nebude chybět ani celá řada doplňků a příslušenství a prezentace autopůjčoven. Lze využít i nabídky prodeje v sekci bazaru karavanů a přívěsů.

FOR CARAVAN 2012
termín konání: 30. března - 1. dubna 2012, PVA EXPO PRAHA
Otevírací doba:
pátek 30. března: 10 - 19 hod.
sobota 31. března a neděle 1. dubna: 10 - 18 hod

PARKOVÁNÍ:
V areálu PVA je připraveno 3.500 parkovacích míst pro návštěvníky. Je možné využít i záchytná parkoviště P+R v návaznosti na Pražskou integrovanou dopravu.
více na www.forcaravan.cz

Novinky firmy BURIMEX na výstavě FOR CARAVAN 2012
Firma BURIMEX s.r.o. ( www.burimex.cz ) v letošním roce přináší na trh ohromné novinky, které bude také prezentovat na výstavě For Caravan 2012. Na výstavě firma představí nejen několik modelů nových přívěsů, ale také několik modelů stanových přívěsů a svůj servis karavanů.Společnost získala výhradní zastoupení pro dva největší anglické výrobce karavanů a to pro SWIFT group a Bailey caravans. Tímto vstupují na trh karavany anglické výroby, které zcela jistě nadchnou většinu karavanistů.Na výstavě bude představen luxusní přívěs střední třídy SWIFT Challenger, který ohromí luxusním designem a materiály, ale také nadstandardní výbavou. Každý kdo hledá přívěs, který svou výbavou předčí řadu obytných automobilů, ten si u Anglických karavanů přijde na své.

Dále bude předvedena vstupní řada od firmy Bailey, která vyrábí karavany již 60 let a je nejoblíbenějším výrobcem v Anglii. Dva karavany řady ORION návštěvníky přesvědčí, že i lehký karavan s dobrými aerodynamickými vlastnostmi uspokojí celou rodinu, aniž by byl ochuzen o špičkovou výbavu, jako je trouba a gril, či kombinované topení a bojler.

Další a nemenší novinkou pro český trh s Campingovými vozidly bude představení dánských rozkládacích stanových přívěsů značky Camp-let, pro které je BURIMEX taktéž výhradním zástupcem pro ČR. Na výstavě budou tři modely a jeden z nich bude rozložen. Vážní zájemci si vyzkouší jak snadné je přívěs rozložit. Stany jsou vyrobeny firmou Isabella, která zaručuje špičkovou kvalitu svých produktů.

U stánku firmy BURIMEX bude prezentován eshop www.svetkaravanu.cz včetně zvýhodněných cen a také servis karavanů, který firma provozuje. Jako jeden z mála servisů, se věnuje i opravě havarovaných vozidel a přívěsů. Montáže doplňků jako satelity, solární panely jsou samozřejmostí.
Firma CAMPI-SHOP POPRVÉ V LETOŠNÍM ROCE NA VÝSTAVĚ FOR CARAVAN

Firma CAMPI-SHOP se zabývá prodejem příslušenství pro karavany a obytné vozy a doplňků pro camping a volný čas. V našem sortimentu naleznete např. předstany pro karavany, markýzy, campingový nábytek, a veškeré vybavení do kempařské domácnosti. Dále nabízíme také prodej i montáž náhradních dílů pro karavany a obytné vozy. Naši zákazníci nás mohou navštívit v naší kamenné prodejně v Brně a také samozřejmě na našem eshopu.

Na výstavu přivezeme k prodeji výběr toho nejlepšího a nejoblíbenějšího z našeho sortimentu - campingový nábytek, grily, kuchyňské nádobí, chemie do toalety, vyrovnávací klíny a plno dalších praktických doplňků. Dále také přivezeme velice oblíbené petrolejové lampy Petromax, které se řadí k nejkvalitnějším petrolejovým lampám na světě. Mezi vystavovanými novinkami bychom rádi zdůraznili palivový článek EFOY, moderní ukazatel obsahu plynu v plynových láhvích, a mnoho novinek bude také mezi praktickými kuchyňskými doplňky. Novinek bude samozřejmě mnohem více, budou ale upřesněny až koncem měsíce ledna.
Další informace a náš kompletní sortiment je k nalezení na www.campi-shop.cz

Půjčit si obytný vůz za 250 Kč na osobu a den? Jde to? U nás ano! Navštivte www.obytnevozypujcovna.cz.

Půjčovna obytných vozů firmy AutoPartner PLUS vystavuje vozy všech šesti kategorií nabízených k pronájmu - Economy (standardní obytné vozy s alkovnou pro šest osob Rimor Katamarano 1 Light), Maxi (komfortní obytné vozy s alkovnou a garáží pro šest osob Rimor Koala 49), Family (komfortní obytné vozy s alkovnou a garáží pro šest osob Bürstner Argos time A 660), Comfort
(komfortní polointegrované obytné vozy se spouštěcím lůžkem a garáží pro čtyři osoby Bürstner Ixeo time it 670 G), Luxury (luxusní polointegrované obytné vozy se spouštěcím lůžkem a garáží pro čtyři osoby Bürstner Ixeo it 710 G) a Prestige (luxusní polointegrované obytné vozy se spouštěcím lůžkem,
garáží a velmi rozsáhlou nadstandardní výbavou pro čtyři osoby Bürstner Ixeo plus it 728 G). V sezóně 2012 bude k dispozici celkem 15 obytných vozů určených k pronájmu. Rádi vám je představíme a vy tak máte možnost si podrobně prohlédnout obytný vůz, se kterým prožijete vaši zaslouženou
dovolenou. Naše all inclusive nájemné začíná již na 1500 Kč včetně DPH za den, neúčtujeme servisní poplatek, ujeté kilometry ani zapůjčení kempingového vybavení. Všechny obytné vozy jsou nové, vyrobené v letech 2011 a 2012. Většina obytných vozů je od letošní sezóny vybavena nástavbovou
klimatizací, při výběru nových vozů jsme se zaměřili na silnější motory, větší lednice, kvalitnější čalounění a pokročilé zatemňovací systémy, doplnili jsme měniče napětí a další prvky výbavy. Přímo na našem stánku si můžete některý z našich obytných vozů rezervovat a zajistit si tak svobodné
cestování Evropou jen podle vašich představ.

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>