Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Katamaránem na Hvar
 
      Společnost Jadrolinija, největší chorvatský přepravce v linkové osobní lodní přepravě, představila novou rychlou lodní linku, která bude v provozu od 1. července do 11. září 2016.

 
Katamarán "Novalja" bude jezdit každý den na trase Dubrovník - Korčula (na ostrově Korčula) - Hvar (na ostrově Hvar) - Bol (na ostrově Brač).

Nová linka č. 9811S umožní turistům z Dubrovníku a okolí navštívit v jednom dni atraktivní ostrovní destinace - starobylou Korčulu, historické město Hvar a Bol s jeho jedinečnou pláží Zlatý mys (Zlatni rat).

Katamarán bude vyplouvat z Dubrovníku vždy v 7.15 hod. a zpět z Bolu v 16.15. hod. Lodní řád najdete na stránkách společnostiJadrolinija.
Upozornění: v pátek 1. července bude v provozu pouze zpáteční spoj na mimořádné trase Split - Bol - Hvar - Korčula - Dubrovník, s odjezdem ze Splitu ve 14 hod.

Lodní lístek na trase Dubrovník - Bol stojí 190 kun, Dubrovník - Hvar také 190 kun, Dubrovník - Korčula 120 kun, Korčula - Hvar 90 kun, Korčula - Bol 100 kun a Hvar - Bol 60 kun.
Lodní lístky lze koupit on-line na stránkách společnosti Jadrolinija.
Katamarán Novalja má kapacitu 324 cestujících.


Zdroj informací:
www.jadrolinija.hr; www.chorvatsko.cz

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>