Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
FOR BOAT: jediná specializovaná výstava lodí
 
      V roce 2017 se v PVA EXPO PRAHA uskuteční poprvé v historii specializovaná výstava lodí FOR BOAT.

 
Návštěvníci od 10. do 12. března 2017 zhlédnou prezentaci nejvýznamnějších firem z oblasti lodního průmyslu. Připraven bude i doprovodný program v čele s cestovatelským festivalem Kolem světa lodí, který proběhne v neděli 12. března 2017.

Dvě haly letňanského areálu budou v březnu věnované lodím. K vidění budou luxusní jachty, lodě, plachetnice, motorové i nafukovací čluny, ale i lodní skútry. Na 6000 m2 uvidí návštěvníci prezentaci firem Marine, Wavy boats, Exclusive Yachts, Schön-Boot, f.a.s yachting, Dock Marina, SCHELKALIN, TOM BOATS, Ral vodní skútry a mnoha dalších. Chybět nebude ani nabídka lodních doplňků a příslušenství. Na veletrhu budou moci návštěvníci také navštívit charterové firmy, které jim zprostředkují pronájem lodi nejen v Čechách, ale i v Chorvatsku nebo Karibiku.

Připravena bude nejen přehlídka novinek z oboru, ale také atraktivní doprovodný program v čele s cestovatelským festivalem Kolem světa lodí. Ten nabídne v neděli 12. března hned několik zajímavých přednášek. Vystoupí například Josef Dvorský s vyprávěním o cestách s plachetnicí La Grace, věrnou replikou brigy z druhé poloviny 18. století, legenda Rudolf Krautschneider - mořeplavec a stavitel jachet, David Křížek s přednáškou o extrémním jachtingu nebo Karel Wolf s vyprávěním o Antarktidě. Na stánku internetového magazínu Lodní noviny bude k vidění výstava fotografií Pavla Nesvadby. Také zde budou pro návštěvníky připraveny atraktivní přednášky. V koutku věnovaném praktickým dovednostem bude možnost naučit se zaplétat klasická i moderní lana, ale také správně opravovat plachty.

Na jednu vstupenku budou moci návštěvníci navštívit hned dva veletrhy. Ve stejném termínu se uskuteční i 8. ročník specializované výstavy obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN.

Volnou vstupenku mohou zájemci získat zde: www.forboat.cz/sleva (jen do 12. února 2017).
Více informací najdete na www.forboat.cz nebo na www.forcaravan.cz..

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>