Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Lodě
CYCLADES - NOVÁ ŘADA BENETEAU
 
      29. března - Francouzská loděnice Beneteau představila na výstavě v Paříži prvního zástupce nové výrobní řady Beneteau Cyclades 43.

 
Po modelové řadě regatových lodí FIRST a majitelských lodí OCEANIS nyní přibývá ještě třetí řada CYCLADES, která je zaměřena především na charterové zákazníky.

Jachta Cyclades 43 je postavena na zcela novém trupu a hlavní důraz při vývoji byl kladen na priority charterových klientů i pronajímatelů - přizpůsobení životu především na palubě, lehkou ovladatelnost a snadnou údržbu. Tato jachta je výsledkem mnoha konzultací s velkými charterovými společnostmi a je to na ní na první pohled znát.

Velmi prostorný kokpit s velkým stolem, dvěma kormidelními koly a širokým průchodem na koupací plato nemá u takto velké lodi porovnání. Potěší snadná dostupnost vinšen geny od kormidla. V podpalubí 3 zcela rovnocené kajuty, každá s vlastní toaletou, velmi prostorný salon s odděleným navigačním sezením a prostorná kuchyně s dvěma lednicemi nabízí nadstandartní komfort.

Loď se nyní vyrábí ve verzi 3 kajuty + 3 toalety, připravena je verze 4 kajuty + 2 toalety. V základní výbavě je obsaženo již téměř vše potřebné a to za mimořádně zajímavou cenu 129.900 Eur. Další modely Cyclades budou následovat, pro sezonu 2005 je připraven Cyclades 39 a Cyclades 50.


Technické parametry:

Délka: 13,25m
Šířka: 4,43m
Výtlak: 9.580 kg
Ponor: 1,90m
Výška: 18,70m
Plocha plachet: 83m2
Nádrž nafta: 220l
Nádrž voda: 520l

Kontakt: www.bemexboot.com

www.bemexboot.com

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>