Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Oblečení
Letní kolekce oblečení, obuvi a doplňků od firmy TBS
 
      19. června - Ve všech prodejnách firmy AVAR-YACHT můžete nyní zakoupit oblečení a obuv z nové kolekce francouzské firmy TBS.

 
Kolekce obsahuje obuv Pernik nebo Atonin, která je spíše vycházkového typu, ale také kvalitní jachtařské boty Globes, Jazaru a Phenix, vyrobené z přírodní kůže s neklouzavou podrážkou. Dámská varianta je v moderním provedení, které je nejen praktické ale i slušivé.

Trička, košile a kalhoty, většinou ve světlejších barevných odstínech, jsou elegantní, sřihově zajímavé a příjemné na dotek. Oblečení je vyrobeno z kvalitních bavlněných materiálů, některá trička mají zesílený límec, který je podšitý tkaninou, tímto je zaručen stálý a pěkný tvar límce. Barvy jsou v moderním trendu, tzn. oranžová, zelená ale nechybí samozřejmě zastoupení klasických barevných kombinací...




Hezkým doplňkem tohoto oblečení pak může být třeba taška Nabsac ve svěží zelenkavé barvě, pásek Arca nebo černé čepičky Netbon a Netlot. Čepice jsou jak na běžné nošení, tak specielní "závodní" fleecové čepičky, které poskytují vynikající tepelný komfort při jachtingu.








boty Pernik ? 432,-
boty Atonin ? 625,-
boty Globes ? 2768,-
boty Jazaru ? 1340,-
boty Phenix ? 1452,-









tričko Fintee ? 966,-
tričko Polfor ? 1135,-
tričko Polmir ? 1378,-
tričko Polono ? 966,-
tričko Polvia ? 1135,-

šortky Tivlon ? 1329,-



taška Nabsac ? 555,-
čepička Netbon ? 458,-
čepička Netpot ? 433,-
pásek Arca ? 489,-

Ceny jsou uváděny s DPH.

www.avaryacht.cz

 

Přehled článků

Následující >>