Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
MČR Laser a Evropa den třetí
 
      Třetí den mezinárodního mistrovství čekali jachtaři na vítr marně. Kolem třetí hodiny sice vyjely lodě na vodu, když se na hladině roztáhl nadějný poryv, ale bohužel nevydržel.

 
Závodníci tak strávili slunečné odpoledne na vodě rozjímáním nebo různými hrátkami. Jako na smůlu přijeli také redaktoři z ČT. Ti se po dvohodinovém čekání na vítr spokojili se záběry na fingované bójce, kde jim nudící se závodníci ochotně zorganizovali pěkné divadlo.V pět odpoledne konečně hlavní rozhodčí Polda rozhodl o ukončení opalování na vodě.

Večer se konala očekávaná regatapárty. Menu: Uzená kýta a vepřová roláda s dostatečnou dávkou hořčice, chleba a samozřejmě okurek. Vepřové hody se zapíjely podle chuti buď Colou nebo sponzorským pivem Starobrno. Dýdžejka překonala výkon svého partnera z předvčerejška a roztančila stan o poznání dříve. Večer byl ještě zpestřen záběry Poldy paparaziho, který promítal své skvělé fotky za všeobecného veselí na plátno.

Večer se skutečně povedl a nebýt toho, že se dnes neodjela žádná rozjížďka, nechybělo by nic ke spokojenosti. Snad zítra konečně pořádně foukne..

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>