Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
San Pellegrino Cup - tisková zpráva S.O.S.
 
      Chorvatsko, Vodice, 6. června 2005 ? Sea of Stars ? S.Pellegrino Team se na regatě Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35

 
- S.Pellegrino Cup 2005 probojoval mezi dvanácti posádkami v průběžném pořadí na 10. místo.

V chorvatské Vodici se jejich umístění v dnešních dvou rozjížďkách stalo malou senzací. Hvězdný tým obsadil v závodním poli nejprve 9. a poté dokonce 8. místo. Jachta číslo 9 s S.O.S. ? S.Pellegrino Teamem na palubě ukázala záď hned několika podstatně zkušenějším posádkám včetně nejlepšího týmu Slovenské republiky.

Na molu posádku nadšeným pokřikem přivítala skupinka českých fanoušků, rozjásaný produkční tým a novináři. Někteří z přítomných přisuzovali úspěch posádky příjezdu Jany Bouškové, která vstoupila na palubu soutěžní jachty jen pár desítek minut po svém ranním příjezdu z Prahy do Vodice. Z loděnice se členové Sea of Stars přesunuli do místní cukrárny oslavit umístění vítěznou palačinkou.

?Proti včerejšku už jsme byli podstatně sehranější. Verunka (jachtařka Veronika Fenclová) u kormidla doslova kouzlila?, komentuje dnešní výkon S.O.S. ? S.Pellegrino Teamu jeden z jeho členů Daniel Hůlka.

Přijetí Sea of Stars ? S.Pellegrino Teamu mezi ostřílené jachtařské posádky potvrdil i člen rozhodčí komise: ?Vloni jsem tvrdil, že jezdí závodníci a herci, letos už jezdí samí závodníci.?

Hvězdná posádka se dnes večer připravuje na zítřejší náročnou navigační etapu. Její průběh je díky GPS zařízení možné sledovat on-line na internetové adrese www.sanpellegrinocup.cz.

Sea of Stars ? S.Pellegrino Team - Lubomír Brabec - kapitán, Jaroslav Skorkovský ? neplující kapitán a kouč týmu, Václav Vydra ? zástupce kapitána, Lucie Výborná - kosatnice, Veronika Fenclová ? kormidelnice, Tomáš Krejčí ? spinakr, Jana Boušková, Daniel Hůlka a výtvarník Jiří Brázda

S.O.S. ? S.Pellegrino Team tvoří populární osobnosti české hudební, divadelní, výtvarné a mediální scény, které spojuje nadšení pro adrenalinové vzrušení a dobrodružství. Od 5. do 9. června letošního roku bude hvězdný S.O.S. ? S.Pellegrino Team měřit své síly s nejlepšími českými a slovenskými jachtaři v chorvatské Vodici na Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup 2005. Této regaty se hvězdná jachtařská posádka zúčastnila již v loňském roce, kdy se jí podařilo statečně držet krok se sehranými posádkami zkušených jachtařů. Loňské jedenácté, i když předposlední místo, bylo čestným výsledkem a dobrým příslibem do letošního ročníku.
S.O.S. ? S.Pellegrino Team se chystá také na další dobrodružné výpravy po mořské hladině i pod ní, na výstupy do hor či sjezdy divokých řek.

Hlavním partnerem Sea of Stars ? S.Pellegrino Teamu je společnost CLASS FOOD, s.r.o., výhradní dovozce a distributor minerálních vod S.Pellegrino na českém a slovenském trhu.

YARO, s.r.o.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>