Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
American Motors a www.lode.cz mají KLUB
 
      Na výstavě v Letňanech byl vařejnosti představen Klub, který byl založen firmou American Motors společně s naším serverem. Jaké výhody přináší členství? Jaké jsou podmínky členství? Čtěte dál a dozvíte se více.

 
Pokud máte loď a provozujete ji již delší dobu, pak bezesporu víte, že právě na jaře je nejvyšší čas doplnit ztracenou výbavu, vše zkontrolovat a připravit pro nadcházející sezónu. Právě včas proto přišel na svět náš Klub. Jeho posláním je usnadnit a zpříjemnit Vám tuto činnost tím, že všem členům poskytuje 10% slevy na nákup příslušenství a spotřebního materiálu ze sortimentu American Motors.
Náš server Vám představovat jistě nemusím. Omezím se jen na konsatování, že naším zájmem je poskytovat Vám, našim čtenářům, nejlepší informace a podmínky pro provozování lodních sportů.

Pokud však ještě nevíte kdo je American Motors neznáte, dlužím Vám krátké představení.

Firma se zabývá dovozem a prodejem lodních motorů nejznámějšího světového výrobce zn. Mercury, jejich příslušenství, vybavení a provozních hmot, jako jsou zapalovací svíčky, speciální lodní oleje, mazadla, čistidla atd. Kromě toho do sortimentu patří nafukovací čluny Valiant a Quicksilver všech velikostí od pomocných člunků po velké profesionální čluny s pevným kýlem, jejich vybavení a příslušenství.

Smyslem klubu je tedy poskytovat všem členům výhody, aby jim pobyt na vodě přinášel ještě větší potěšení. Náš server bude průběžně členy Klubu informovat o všech akcích pořádaných naším partnerem a o všech možnostech čerpání výhod. Předpokládáme také, že nabídka výhod, které Vám do budoucna budeme moci přinést, bude stále širší.

Jaké jsou podmínky členství? Stačí zajít do provozovny American Motors na adresu Na výběžku 11, Praha 9 a vyplnit jednoduchý dotazník. Uvést je třeba jen Vaše jméno, kontaktní email, telefon a stát se registrovaným uživatelem našeho serveru. Poté již můžete začít naplno využívat výhod členství.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>