Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Nové ceny SeaHelp pro rok 2023
 
      Pro ty, kdož uvažují nad členstvím v SeaHelp : do konce roku 2022 jsou stále ještě platné staré nižší ceny! Obecně bylo ohledně cen členství přijato rozhodnutí je nenavyšovat častěji než každé tři roky. Společnost tak chce přispět k ochraně životního prostředí, jelikož veškeré propagační materiály budou nadále moci být využívány delší dobu.

 
Ceny členství v SeaHelp byly v důsledku stále zvyšujících se nákladů lehce navýšeny. Jak z tabulky vyplývá, jedná se zejména o majitelské Passy. Navýšení ovšem není nijak dramatické, v průměru dosahuje hodnoty 10,6%. Navýšení se nevyhnuly ani CharterPassy. Cena 14ti dennho Passu je od Nového roku navýšena o 4 Eura na 99,- EUR. Nezměnéna naopak zůstává výše příplatku pro Baleárské ostrovy, který i nadále činí 119,- Euro.


Máte-li tedy v úmyslu si v nejbližší době členství v SeaHelp sjednat, vyplatí se rychle jednat. Do konce roku totiž platí staré a levnější ceny.

SeaHelp pomáhá v situacích jako je odtah, pomoc se startem při vybité baterii, přivezením čistého paliva, přivezením náhradních dílů, stažením z mělčiny při lehkém nasednutí, uvolnění lan z propeleru, přepravě osob, poradenství ohledně počasí a revíru a telefonické asistenci v případě zranění nebo úrazu. To vše poskytuje SeaHelp 365 dnů v roce 24 hodin denně svým členům v rámci členských poplatků.

Stanete-li se do 31.12.2022 členem, bude pro vás platit stále stará, nižší cena po celých dalších 365 dnů!

Tabulka

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>